Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
myersjcgr

Hun Lot To Fingre Ga Opp Og Ned I Sprekken.

Vet du hva som ville vare himmelsk?

-

og pa veien opp igjen har du vridd du deg litt mer over pa magen, lofter litt pa baken na, jeg kjenner det sa vel -

og nar fingrene smyger seg nedover igjen sa ender ikke sprekken i larene dine, den fortsetter under og framover, og det er harete og deilig og sa varmt der -

na merker jeg noe helt annet nar fingrene mine leter seg tilbake igjen, et spent, knudrete og vidunderlig omrade der under fingertuppene mine. La meg hvile litt der, det er sa fabelaktig mykt og hardt pa samme tid -

og rumpa di er apen og du stikker den opp i varet og nar jeg igjen sklir fingrene nedover sa rykker det i kroppen din nar jeg passerer apningen din, men jeg vil videre nedover, under deg, kjenne det glatte innenfor foldene som er sa villige til a la meg komme til -

du er sa fantastisk nar du ligger slik med baken i varet og du vil at jeg skal ta pa deg, kjenne den myke harde store morkt-rosa knoppen din og rundt apningen inn til ditt innerste deg, der -

og na er fingrene mine vate og glatte pa veien tilbake, og det er din egen fuktighet, og plutselig trenger en langfinger seg inn til forste knoke, og herregud sa varm du er inne i rumpa -

jo, det er to hender du kjenner na, letende fra begge sider, to sett med fuktige glatte fingre som har blitt litt mer patrengende, inntrengende, trengende, og de tvinger seg inn i deg fra to sider samtidig og motes med en myk elastisk deilig silkevegg mellom seg, og jeg tror ikke det kom uventet pa deg, det gikk sa lett -

du onsker dette, gjor du ikke? Var det et lite sukk?


Sov du, til a begynne med?

Å stryke fingertuppene mine varsomt nedover spekken mellom rumpeballene dine, mens du sover med ryggen mot meg, og merke at musklene dine strammes, skinkene dine blir harde og boyer seg litt unna, i sovnens refleks -

og pa tilbakeveien oppover farer fingertuppene sa lett at du nesten ikke merker det -

og nedover igjen, og na er du avslappet i rumpeballene, myk og rund og vidunderlig deilig -

og na pa oppoverturen igjen kjenner jeg at du boyer kroppen litt mot fingrene mine, folger med oppover -

og nar fingrene sklir lett nedover igjen sa kjenner jeg at de nar lengre inn i sprekken - har du apnet litt?

Min gode tid med Rapunzel

Mja, sa jeg, tror du ja. Det gjorde hun og vi startet en litt famlende samtale. Vi sank sammen pa pleddet og holdt rundt hverandre. Oh, sa godt og trangt det var, jeg merket ogsa de sma rykningen i vaginaen hennes. Bruck

Jeg gikk bort og ga henne en klem. Nei, sa hun, det skal mye til.

Alene hjemme

Den andre handa jobbet seg ned mot det
glattbarberte venusberget hennes for a delta i "herligheten". Hun lot to fingre ga opp og ned i sprekken. Hun hadde tenkt a sporre han om han ville massere henne med oljen. Morgenkapen var helt avkledd og la na bare under henne. Den lekte
med hullet og truet med a gli inn. Likevel var alt bare skjont. Hun la en hand pa
hver side av sprekken og dro leppene ifra hverandre. Hun kjente at hun ikke klarte a holde seg
lenger.

Rykningene rundt fingeren fortalte sin lille historie om en orgasme som varte til hun sank ned over ham. Sa tilbake til litt leking igjen, ta meg hardt ba hun, og la hendene sine pa baken hans og provde a presse ham inn seg, men han lot henne bli torturert litt til med denne behandlingen. Han kjente hun snek seg nedi og det virket som om hendene hennes var over alt pa kroppen hans.

Ferdig dusja og med et glass med deilig vin i handen gikk han ut pa balkongen, der sa han rett ned til boblebadet. Hun la I armkroken hans og handen hennes hvilte pa brystet hans. Han viste at hun narmet seg og han lurte seg til a la en finger gli opp i den varme grotten. Han enda litt deppa fordi hun ikke kunne komme, men han forsto henne pa en mate. Hun ramlet nesten om mens hun ristet I hendene han, men han holdt henne med faste grep.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl