Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
myersjcgr

Jeg Lar Tunga Mi Gli Lekent Over Leppene Hans.

En teltfantasi

Venninna mi og jeg ligger side om side, og jeg spor henne om det gikk for henne.
Jeg kikker forsiktig bort pa dem, og studerer venninna mi. Å herregud! Sa frekt liksom. Utrolig sexy og kjempedeilige lepper. Som jeg drommer om a leke med. Jeg lar tunga mi gli lekent over leppene hans. Eller min beste venninne og hennes nye flamme da. Langt inn i meg.jeg ma lukke oynene og puste ut veeeldig tungt.

Strandhugg


Bevegelsen gjentar seg, med kortere og kortere mellomrom.
Du vrir litt pa hodet, slik at du savidt rekker den med leppen dine, og gir den et lite kyss.
Du svommer ifra meg, men pa den lille oya er det ingen steder du kan gjemme deg for meg.. og min store sta.
Fiskemat.
Jeg svommer imot deg, og over deg, kjenner knarne dine imot brystet, for de glir til siden og gir plass til meg.
Du klemmer bena sammen, og uhyre sakte og forsiktig begynner du a bevege deg fremover, og bakover.Jeg prover a komme los, men du holder begge hendene mine ned i sanden over hodet mitt.
Du begynner a kaste vilt pa overkroppen, og jeg kjenner at det begynner a svartne for meg, for sent kjenner jeg handen din som har sklidd under ballene mine..

Biltrobbel, del 2


-La meg vise deg.....
Tankene kvernet vilt.Hva kom hun til a ha pa seg denne gangen?
Hun stanset ved noen tykke lenker som hang i et litt spesielt oppheng fra taket.Sa sa hun:
-Na kommer jeg til a lose armene dine.Vil du komme til a gjore det vanskelig for meg,eller vil du gjore som jeg sier uten a mukke?
Sa skjedde det noe.Pikken hadde statt i giv-akt under hele seansen,og midt i torturen kjente jeg at jeg begynte a bli varm i hele underlivet.Enda til larene ble varme et stykke nedover.
-Hvor er du mest folsom mon tro,sa hun med en tenksom mine.Skal vel finne ut av det,tenker jeg.
-Jo,svarte jeg.Jeg mener det Madam.
-Jeg ser at du har skjont hva jeg mener,sa hun.
Etter a ha drevet pa med bare fingrene en stund,tok hun opp en lang,stiv fjar fra det samme bordet som fjernkontrollen hadde lagt pa.Jeg nistirret pa fjaren.Det der likte jeg ikke helt.Ikke i den posisjonen jeg var i na.


Som sma gutter leker vi oss i vannet, star pa hendene pa bunnen, og svommer under vann.
Kristina stonner hoyt og langtrukkent idet han begraver ansiktet mellom bena hennes, og begynner a la tungen sirkle.
Vi er ikke sene om a hoppe uti det avkjolende vannet, og vi plasker fremdeles rundt der, vi tre, alle like nakne, nar de forste av de andre gjestene kommer tuslende ned for en morgendukkert.
Handen til Kristina faller liksom tilfeldig ned langs solsengen, og stryker kjapt borti pikken min, for hun legger handen om den.
Med en kjapp bevegelse kaster han den ut i bassenget.
Som forventet er musa helt harlos, og jeg kan savidt skimte de svulmende kjonnsleppene hennes over venusberget.
Underlivet hennes beveger seg i korte, harde stot, idet hun moter jukkene mine, og jeg benytter muligheten til a la en ledig finger finne det bakre hullet hennes.
Jeg er frekk nok til a la pikken min gli inn i Kristinas synsfelt, og hun tar oyeblikkelig rundt den med en hand, for hun forer den inn i munnen.
Han befinner seg mellom bena hennes, og jeg ser hvordan han pa brystet aker seg gradvis lengre opp.
Jeg folger hans eksempel, og foler meg naknere enn noen sinne for under hennes granskende blikk.
Kristina lofter pa rumpa, og gjor det lett for ham og trekke den av henne.
Kroppen hennes skjelver, og det kan umulig vare lenge for hun kommer.
Jeg begynner med maven, og stryker ned til trusekanten, for jeg glir oppover.

Sevilla

Jeg tar en av isbitene i isteen min i munnen uten at du ser det og gir deg et langt dypt og kaldt tungekyss. Stikker tungen min inn mellom kronbladene dine og kjenner du flommer over av safter. Sakte glir den store harde pikken hans inn i meg. Pikken vipper av spenning og opphisselse. Jeg lener meg forover, legger handen mellom bena dine, og sakte men sikkert sklir jeg den under skjortet ditt, Jeg kjenner ditt deilige, fulktige kjonn mot fingrene mine. Continuar! Jeg stiller meg bak deg mens Carmen tar plass under deg sa dere far nyte av hverandre. Hele tiden passer vi pa at du kan se hva vi gjor. Du gar til siden og hun kommer inn. sier du. Presser tre fingre inn i henne og hun kommer med et lite skrik. mens jeg stikker fram en hand, tar litt krem pa en finger og smorer pa den ene puppen min. Svetten driver av oss, vi er gale av kathet og jeg horer dine halvkvalte stonn mot sengeteppet.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl