Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
myersjcgr

Pokker Ta Deg Sa Kat Du Far Meg, Du Tenner Meg Sa Fort Jeg Ser Deg Eller Horer Stemmen Din, Pikken Min Er Stor Og Stiv Og Jeg Vil Ha Deg, Her Og Na Pa Bordet.

Strandhugg


Det er nesten ikke mulig a ga uten.
Langt der borte kan vi savidt skimte en annen oy, eller er det bare et lite synsbedrag?
Vi plukker frem et par store handklar, og uten den minste sjenanse flekker du av deg klarne.
Du skiller bena lett, og vipper deg opp pa tarne, slik at pikken min blir liggende i mellom bena dine.
Med fingrene hjelper jeg den godt til rette, sa den sklir sakte inn..Bare sand, og noen palmer av forskjellig typer.
Min tur til a mate deg..
Du star overskrevs, med et ben pa hver side av hodet mitt, gjor sma sirkelbevegelser med underlivet, klyper deg selv ertende i brystvortene og senker deg sakte ned mot ansiktet mitt.
Vi kommer oss inn til land, og den torre varme sanden klistrer seg til de vate fottene vare.Ikke av meg.. men av deg
Med en kraftanstrengelse reiser jeg meg opp, ville helst blitt liggende der, imellom dine ben resten av livet.

Pokker ta menn

"Din lille heks, du vet hva du gjor med meg gjor du ikke? Pokker ta deg sa kat du far meg, du tenner meg sa fort jeg ser deg eller horer stemmen din, pikken min er stor og stiv og jeg vil ha deg, her og na pa bordet". Hun var vat og trang og han visste han ikke ville holde seg sarlig lenge han heller om han ikke roet seg litt.Hun hadde fri resten av kvelden og dagen etter sa det passet bra. Det kom i voldsomme mengder og noe rant ut av munnvikene hennes, men hun slikket og sugde ham til han var ferdig og selv da gav hun seg ikke.
"Du er ikke sann, du kan ikke bare komme inn sann, hva ma ikke de andre tro?" Hun jukket i mot, ville ha ham dypt inni seg, fingrene hans gled ut og inn av henne bade i rumpa og i musa og hun mistet tid og sted.Han er sa sexy at det gjor vondt. Kollegaene hans fant det best a forlate rommet og endelig var de alene.

Guttene fra Budservice

Jeg bestemte meg der og da for a la det sta til og sa OK - har dere lyst pa fitte skal Dere fa det, men ikke her skal vi gjore det skal det gjores skikkelig oppe pa soverommet.Jeg stilte meg pa alle fire og fortsatte a runke kuken til Kjell mens Kjetil slikket fitta mi pa en fantastisk deilig mate.

Min mann hadde nettopp reist pa sjoen, var sonn var pa skolen og jeg var alene hjemme.Jeg kjente at orgasmen var nar og at jeg begynte a fa sammentrekninger i fitta jeg slapp Kjetil’s kuk og konsentrerte meg bare om egen nytelse jeg ropte at det gar for meg samtidig som jeg kjente en intens skjelving i hele kroppen na spruter jeg svarte Kjell og jeg kjente deilige kaskader av varm og deilig sad bli sprutet inn i fitta. Han var ikke sen om a presse inn kuken "jeg er sa kat sa han" han begynte a bevege seg i rask takt inn og ut av fitta mi - jeg strammet fitte musklene om kuken og folte deilig vellyst - " jeg vil sprute deg i ansiktet sa han" og drog ut den blanke kuken - han flyttet kuken mot ansiktet og fortsatte med a runke seg selv.

Det skal du fa kjenne sa han og losnet beltet i morgenkapen og der satt jeg kliss naken foran to unge hingster.
Jeg ba dem om a holde tett om opplevelsen og at de matte smekke igjen utgangsdora nar de gikk.

Har du lyst a provesitte spurte Kjell, vi kan hjelpe deg a regulere inn stolen om du vil. Ta kuken i munnen kommanderte Kjell - jeg dro forhuden bak og puttet kuken inn i munnen samtidig som jeg kjente at Kjetil masserte fitta mi med kuken – stikk den inn tenkte jeg – kjor grov kuken din til bunns i fitta mi, var sa snill gjor det na - og sa skjedde det han begynte a pule meg i lange delige rytmiske bevegelser og samtidig som jeg runket og sugde Kjell som en gal kjente jeg at hele fitta og underlivet var i brann av nytelse og jeg kjente at en deilig ekstase begynte a bygge seg opp, men han fortsatte bare a pule meg – kuken hans gled inn og ut av fitta i et deilig tempo og jeg horte plaskelyder hver gang han kjorte inn kuken og pungen hans slo mot rumpa mi - herregud sa deilig mumlet han – kan jeg sprute inn i deg spurte han….

Jeg stonnet et bekreftende ja – fortsatt med Kjetils kuk i munnen, jeg tok ut kuken fra munnen og bonnfalt ham om prove a holde pa litt til.

Begge ble mer opphisset. Na la hun overst igjen. Det ble stonning i et.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl