Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
myersjcgr

Jeg Hadde Pa Folelsen Av At Dersom Hun Ikke Tok Det Med Ro Sa Kom Jeg Til A Sprute Ganske Snart, Og Da Ville Den Ikke Kunne Trenge Inn Noe Sted Lenger.

Barnevakt

, skreik hun. Moren som var fraskilt tok ofte nattvakter pa et sykehjem utenfor byen. Han suget og bet i de struttende puppene og pulte sin tante for bare livet. "Å, det var herlig!" "Men, du sier vel ikke noenting til mor, kjare Trygvemann?" Men na var eldste sonnen til sosteren, Trygve, blitt hele 18 ar og kunne overta mye av tantes barnevakt-jobber for den 6-arlige Lise. "Jeg ko...mmer...!"De hentet seg hver sin olboks i kjoleskapet og satte seg til a se pa en dvd-film. Trygve stonnet av fryd da hun slikket det blodsprengte hodet og begynte a ronke den steinharde guttepikken. "Å, sa deilig du er

Bakom buskene

Hun var nydelig, min frodige sexgudinne!Jeg sank ned sa kona mistet taket med pikken, mens jeg tok med meg bikinibuksa hennes pa vei ned. Vi drar ofte pa hytta og gar nakne i usjenerte omgivelser. Kona holdt stotvis pusten for ikke a skrike til naboene, det kokte stadig sterkere i lysken inntil hele kroppen kokte over og jeg sprutet ettertrykkelig i min deilige kone.Presset pikken inn i henne og gled lett til bunns, hvor jeg ble varende et lite oyeblikk for a roe ned kroppen. Derfor gledet vi oss til sommeren og til at buskene skulle bli gronne og frodige.
- Endelig nakne i egen hage, stralte kona og begynte a ta av seg toppen. Sola varmet pa en naken rygg og det krollet seg i lysken da jeg sa at brystvortene hennes allerede hadde stivnet.

Nyhetene lod fra radioen til naboen og jeg rullet kona over pa rygg. Slik vi hadde plantet dem, hadde vi en liten firkant som vi kunne gjore hva vi ville pa midt i ripshagen! Jeg stanset henne.Naboene kan riste pa hodet og si hva de vil.

Slavinnen kapittel 9: Å mote noen "kjente"

Blusen har vide poseermer, med en meget smal mansjett nederst, slik at jeg kan kamuflere de manskjettene som gir meg slik glede a ga med.
Fryd og glede, jeg er klar for en tur pa byen !
Det far meg til a bli ennu katere, at jeg har klart a gi en annen kvinne orgasme.
Vi skaler, og prater sammen, tier stille sammen i lange stunder ad gangen, hvor deler av kroppen var gir den andre sma lette kjartegn. Men med den nye frakken kan jeg bruke utstyret ennu mer, og det gleder jeg meg til. Jeg skulle sa gjerne sett henne, men det lar seg ikke gjore sa lenge jeg er fastspent slik. Forsiktig lar hun endene trille over meg, over hele baksiden av kroppen min.
Den ene naboen er pa vei inn fra sopledunken, sa jeg star stille en liten stund til jeg horer doren hans smeller i.
Og her ligger jeg alene, og det var ikke helt meningen at jeg skulle bli opphisset og kat, for det blir jeg bare frustrert av.

Jeg stotret litt for jeg fikk stemmebandene i gang, og jeg tror stemmen min var ganske grotete da jeg sa: "Hei Torstein."Jeg hadde lyst pa mer og selv om noe inni meg protesterte og jeg forsokte a si til Laila at hun matte stoppe, sa var det ikke akkurat de signalene kroppen min ga henne i det hun trakk strikken pa boksershortsen min nedover og slapp pikken min los. Jeg la pa ryggen. Hun var plaskvat og fingrene mine gled lett over leppene hennes og inn i henne mens jeg holdt pa. Jeg hadde pa folelsen av at dersom hun ikke tok det med ro sa kom jeg til a sprute ganske snart, og da ville den ikke kunne trenge inn noe sted lenger. Samtalen hennes med Torstein ble krydret med stonn og sukk, og jeg matte begynne a kjempe for a holde igjen.
Sa gikk hun i gang med a suge den igjen. Du aner ikke hvor stor og deilig pikken hans er."sa hun inn i roret.Begynte i stedet a stryke over den harde bulen i stoffet."Dere er garne," fortalte jeg henne, men hun sa pa smilet mitt at jeg ikke hadde hatt noe i mot galskapen deres.Bare la armene rundt hodet mitt og kysset meg mens jeg kjente pusten hennes var tung mot ansiktet mitt.

Postmesterens enkes sykkel

Men plutselig kom en Renault 4 kjorende mens den tutet vilt. De ringte fra Hovikodden, men dere er tilgitt. Hvor mange smadamer skal du egentlig nedlegge? Hun begynte a skjelve og knakk liksom litt sammen, ville hun miste balansen?

 

---

 

La meg begynne med tilstaelsen: Jeg heter Halfdan.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl