Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
myersjcgr

Du Strekker Hodet Bakover Og Lar Meg Kysse Nedover Halsen Din.

Den forste gangen

Vi kysset dypt og jeg folte Harald mellom bena mine. Jeg pustet dypt og dro av ham boxern. Morten fortsatte a leke med brystene mine, og na begynte jeg ogsa a stonne:" Åhhh, det er sa godt. Jeg kvakk til og sa opp pa Harald. Det tok ikke lang tid for jeg kjente en ny orgasme komme, og denne gangen kom jeg og Morten samtidig. Jeg ble litt redd, men fingrene til Ivar avledet meg. Noen fa minutter til, og denne hora er klar til a feste skikkelig".

Facebook treff

Jeg lar lillefingeren min smyge seg inn under trusen din. Jeg stryker deg over ryggen, lar en negl stryke varsomt ned og opp, du boyer hodet bakover og stonner. Du strekker hodet bakover og lar meg kysse nedover halsen din. Du legger deg pa magen pa sengen og jeg setter meg ved siden av deg og begynner med a stryke hendene mine opp og ned over ryggen din. Jeg legger meg pa ryggen og du setter deg bak meg, men mye tettere enn jeg gjorde. Legger deg tett inntil meg, biter meg forsiktig i oret, jeg horer at du
puster tyngre.

Du & jeg

Jeg starter a sende noen metall sanger
over til henne. Begge
far orgasme likt og hun setter seg dypt ned pa meg. Drar
hodet opp og ned pa fitta di. Det kjennes
herlig i mine store hender. Slikke deg sakte, narmere
og narmere. Tenker at hun har en deilig hud. Du griper tak i sengetoyet fordi du
ikke vet hva du skal gjore, drar i sengetoyet i nytelse.Vi fortstetter avkledningen med a kneppe opp
et par shorts og drar av et skjort. Du blir gal fordi du ikke far det du vil ha.

Min oppgave

Jeg blir dratt narmere kanten med baken. Jeg far ny beskjed at den hese stemmen om og komme krypene bort pa knarene jeg ble forklart hvordan jeg skulle krype ( litt til hoyere, rett frem, stopp. ) boy deg frem fikk jeg beskjed om, jeg var redd for og flate ut pa gulvet, men jeg motte en litt hoy skammel sa jeg la med baken opp og overkroppen litt lavere men dette var ikke noe ubehagelig vinkel for kroppen, men til gjengjeld 1000 ganger mer pirrende. Jeg nikker igjen. Kjenner jeg en myk liten dame munn som sutter pa glansen min for hun suger den helt in til roten to ganger, og forsvinner like bratt som hun kom. For et nytt konsept jeg bare ma kjenne til.Loft bena dine slik at jeg far tak i dem befaler hun meg, Jeg sa gjor og hun fester dem i noen reimer.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl