Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
myersjcgr

Kommanderer Han.dette Vet Han At Jeg Elsker, Og Jeg Stonner Stille.

Mannen i armani-dress

Plutselig kjenner jeg noe stryke meg pa ryggen. - Sikkert bare innbilning, tenker jeg for meg selv og ser ut vinduet. Det var ganske fullt, og folk stod tett. Jeg kjente at det knot seg lett i underlivet i det jeg lot fantasien ta over hjernen. Jeg ma av for jeg kveles av varmen. Mannen foran meg var sikkert 100% heterofil og slettes ikke tilgjengelig for meg. Til slutt matte jeg ta meg kraftig sammen og lukke oynene et lite oyeblikk for a komme ned pa jorden.

Morkets mulighet

Trusen stod som ett lite telt opp av bukseapningen, og kukken stod som en stiv og stolt teltstang - sannsynligvis har den aldri vart stivere noen gang. Silje hadde fatt ett glass med Bloody Mary, men jeg hadde undret pa hvorfor det ikke var stangselleri i drinken hennes. Jeg stakk ut tunga, og slikket i meg noen av kjonnssaftene som fortsatt holdt sellerien vat. Det var tydelig at Silje likte dette sars godt, for etter en liten stund begynte motbevegelsen a komme. Det hadde da resultert i at hun satt her, like kat som en brunstig kvige....Plutselig gikk doren fra toalettet opp, og ut kom en nydelig ung kvinne pa ca. 35 ar.

Straff for forste gang

Slipp meg! kommanderer han.Dette vet han at jeg elsker, og jeg stonner stille. sier han, og slipper taket i haret mitt.

 

«Du har allerede padratt deg 10 ekstra slag med tresleiva» sier Martin. Jeg svarer «ja, ja ja», og han trekker seg ut, bare for a bytte hull. Ma jeg gjenta sporsmalet?»

Sykkeltrim

  En varm pike med en deilig sugende kyssemunn.  Og fikk hurtig konstatert at jeg aldri hadde vaget a smake pa min egen sad. ***     Det gjaldt en sommerferie…   :      Sommerferier kunne vare forferdelige, nar man ikke ante hva man skulle gjore.   I forste omgang loste vi det enkelt med grillpolser og brus.  I alle fall ved stranden.  OK, da kunne vi leke at vi var hunder da.   Men var vi forst sammen i seng i tordenvar, sa …     Neste dag var en stralende solskinnsdag, teltet torket og ble luftet ut, soveposene ble torket.   Meg inne i en fitte !

Bitten og jeg

Jeg stikker pa nytt tunga mot klitorisen, men denne gangen presser jeg tunga mer direkte mot den, og lar tunga ga i en sirkel rundt knappen, som sender sa skjonne ilinger i kroppen til Bitten. Jeg fyller navlen hennes med olje. Skinnet fra parafinlampa blinker i saftene hennes, som ligger pa de hovne leppene hennes. Etter at lynet har gitt seg apner alle himmelens sluser seg. Vatnet var noksa kaldt, men det var godt sa varme som vi var.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl