Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
myersjcgr

Det Endte Med At Hun Sugde Meg Tom I Ytergangen Og At Jeg Kom Pa Jobben To Timer For Sent.

Saras bekjennelser

Jeg kaver meg til overflaten og det formelig lyser latter av
oynene dine til du innser at jeg ikke tuller. "
"Det er greit, du kunne jo ikke vite...........Jeg velger a ga i dusjen, tar
meg god tid. Jeg kjenner kroppen
din spenne seg og sa spermen din som spruter hardt dypt inni meg, og jeg har
kramper fra harroten til lilletaa! Jeg gar som i transe hjem og
hiver meg pa sofaen og minutter etter tikker det en melding in pa mobilen. Jeg har baggen
min i fellesomradet bak familiegarderobene og gar dit. Jeg
tar tak i baken din og trykker deg lenger inn. Selvsagt er du ikke
der..........Stor,
tykk og deilig skremmende!

Dumpet...

Han ynker
seg, men hevner seg med a kjore kuken hardere, raskere inn i fitta hennes.
Han stryker henne over haret. "Jeg kommer idag". Hun faller fremover og legger seg pa
magen hans.
Han vet akkurat hvordan hun vil ha det. Tilbake fikk hun bare sporsmalet: NÅR???????Biter ham i leppen, slipper ham ikke los. Hun smilte hun og, gikk mot han, helt inntil ham. Hadde lyst til at noen skulle troste henne, men
visste at venninner ikke var det rette stedet a ga. Deilig, a hore stemmen hans sporre hvor
langt hun var kommet. Han
ville vare nydusjet nar han kom.

Lareren


-Hva da?
-Nei aldri, det ville de ikke gjort mot meg, sa jeg forskrekket.Jeg ble usikker.
Han tok pisken faretruende mot meg..
-Foreldrene dine er visst ikke sarlig fornogde med karakterene dine, og det er heller ikke jeg, det ma vi gjore noe med, sa han.
-Jeg sa du ikke fikk komme enda..

Na satt jeg som en slags V med beina, og var blitt litt kat.
Jeg provde a komme meg vekk, men han var sterk, og satte meg pa plass.

Og sa ble det jeg som ble larermester

Jannicke er i begynnelsen av 40 arene med et normalt utseende. " hei sa jeg" og ble med henne inn i stua.

Det var Lordagskveld og min kone hadde bedt sin gode venninne Jannicke komme over for et glass vin eller fem. Da hun hadde svelget alt fortalte hun meg at a suge pikk var noe hun hadde likt godt og onsket a gjore flere ganger.

Fredagen vaknet jeg ikke av klokka og i tilegg var det vanskelig a si farvel etter tre sa fantastiske netter. Det endte med at hun sugde meg tom i ytergangen og at jeg kom pa jobben to timer for sent. Sa kom svaret stille, "jeg er jomfru", sa hun. Selv kledde jeg av meg og sto og betraktet henne i bare trusen. Disse tre kveldene og nettene skulle jeg tilbringe hjemme hos Jannicke og hun skulle bli lart opp i alle sexlivets gleder.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl