Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
myersjcgr

Jeg Vet Ikke Helt Hvor Stor Den Var, Men Det Var I Det Minste Storre Og Tjukkere Enn Min Og Jeg Tenkte At Jeg Ikke Klarte A Fa Mye Annet Enn Hode Inn I Munnen, Men Da Jeg La Leppene Rundt Den Sa Tok Han Tak I Hodet Mitt Og Begynte A Presse Hodet Mitt Opp Og Ned Rundt Kuken Hans.

Gutt-gutt fantasi

Sa jeg begynte a presse pa med den forste kula og merket det at de storste kulene kom forst og de minste til slutt, og da jeg hadde fatt inn alle utenom en sa horte jeg at han tok i dora til badet og jeg presset den siste kula hardt inni meg og ga fra meg et lite hyl.

Det som jeg skal fortelle om na er den forste og forelopig den eneste gangen jeg har vart med en mann.

Han sa han trengte en pause for vi fortsatte, men for han gikk pa badet sa tok han pa meg bind for oynene og ga meg noen analkuler som ikke var av den minste sorten og sa at innen han var tilbake sa skulle alle vare inne. Jeg la der rett ut og han satte seg nede ved kuken min og begynte a befole meg sakte oppover laret til han kom fram til skrittet. Det var utrolig godt a bli dominert pa denne maten!Jeg er ikke homo, men kanskje bifil, i det minste biseksuell. Jeg vet ikke helt hvor stor den var, men det var i det minste storre og tjukkere enn min og jeg tenkte at jeg ikke klarte a fa mye annet enn hode inn i munnen, men da jeg la leppene rundt den sa tok han tak i hodet mitt og begynte a presse hodet mitt opp og ned rundt kuken hans. Sa jeg apnet dora og gikk inn.Na hadde han full kontroll over meg a kunne gjore hva han ville med meg og det var akkurat det han gjorde. Han stoppet opp bare noen sma sekunder for jeg hadde kommet og beordret meg opp fra senga. Dora sto sa vidt pa glott sa jeg bare kunne ga inn, men jeg sto der a nolte i et halvt minutt og tenkte igjen pa a bare ga, men sa begynte jeg a tenke at det var for darlig da han jeg skulle mote hadde kjort i en to-tre timer for a komme hit a leid rom og hele pakka, og selv om jeg i ettertid skjonner at det ikke hadde vart noe galt i a gatt sa var det vel min mate a overtale meg selv til a gjore det. Han dro sakte ut anal kulene, men pa den siste tok han seg god tid og dro sa den nesten var ut for han slapp opp igjen sa den gled tilbake inn i rumpa mi.

Velkommen hjem

Titter meg i speilet, jeg ser utrolig bra ut!Ser forsiktig pa deg og visker: "hei kjare". Jeg river av meg toppen, og tenker pa hvor sexy jeg ma se ut staende her ifort kun hoye sorte stoveletter.

Fitta mi strutter vat og apen mot deg, du klarer ikke a holde igjen lenger. Plutselig "vakner" jeg. hva er det jeg driver med?? Fy faen sa deilig!!Helt glatt og dryppende vat mmm.Jeg er i ferd med a sprekke.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl