Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
myersjcgr

Jeg Klarer Ikke Puste Regelmessig Lenger, Opphisselsen Er Alt For Enorm Til A Roe Ned.

Mens du sov

Gud jeg holder nesten pa a komme selv bare av a fole narvaret av katskapen din. Det er sa deilig a kjenne deg tomme deg i meg." Den stramme, vate varmen din straler ut i kroppen min og du legger armene dine bak hodet mitt. Du klarer na ikke ligge stille og nar jeg lett og forsiktig masserer framveggen inni deg stivner du helt mens du knytter nevene i sengetoyet, buer ryggen og klemmer larene dine rundt hodet mitt i vill katskap.
"God morgen", sier du lavmalt til meg, "Det var kjempedeilig. "Jeg elsker deg! Jeg klarer ikke puste regelmessig lenger, opphisselsen er alt for enorm til a roe ned.

Rollespill mot dusjen...

Hun strekker seg bakover, lar hendene gli gjennom det vate haret bakover, sa konturene av brystene hennes skyter knopp mot meg. Hun dusjer ikledd bare den nye, lekre, glatte, tynne strompebuksen!!! Jeg kjenner jeg skjelver mer, og hiver et oyeblikk etter pusten, apner doren og lister meg inn, morkt, trangt, men far lukket doren, og trer av meg skoene...

"еееееееhhhhh........guuuuuuuud......." horer jeg bare, om og om igjen, skjelver, hikster, knekker sammen, mens stralene fortsatt er rett mot et vibrerende kjonn, og du bare synker ned, og puster hektisk, mens jeg jobber med meg selv, siste rest, og i det jeg kjenner jeg kommer, bare skriker jeg delvis ut, og "faller" inn i rommet, uten overraskelse for noen av oss....Hun hadde etterhvert lettet pa sloret, og fortalt meg at hun bade hadde handlet inn en ny, dritt lekker strompebukse UTEN kile, og at hun hadde brukt vibratoren mye oftere enn noen gang, etter at vi hadde "truffet" hverandre.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl