Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
myersjcgr

Jeg Hadde Aldri Folt Meg Sa Naken Som Akkurat Da.

Leken

Fredag... endelig helg .
Liker det...
Mot innsida ...
Hm...
Det var deilig...
Tar handa over nakken min ... klemmer litt ...
Jeg blir liggende helt stille...kjenner hvor det pulserer i underlivet mitt..
Lekene mine...
Det buldrer...
Er det noe jeg kan "hjelpe" meg med...
Ute er det tungt og lummert ...
Gleder meg til Ronny kommer hjem... skal leke litt med ham da...

Aktmodellen

" svarte en av de andre jentene, og smilte hintende til meg. 
"Øoooh, tjaa, kanskje?Det var ingen mennesker pa gata akkurat da, men jeg kunne se folk lenger bort i begge retninger.Et blikk pa jentene avslorte at de ogsa hadde oppdaget dette." sa en annnen. Jeg var litt skeptisk forst, men fastslo at det ikke var noen der ute. Jeg hadde aldri folt meg sa naken som akkurat da.
"Ingen har sagt at dere ma ha handa over dyna" sa jeg leende til dem.

Studenttur, del 3

Vi satt og pratet litt, for Susann og Elise gikk utenfor for a nyte solen. Tempoet okte sakte, mens sikkert og utbruddene hennes ble hoyere og hoyere. Hun hjalp til med a dra rumpeballene fra hverandre og presse seg mot meg.

Avslutningen kommer snart.
"Ja vel"
"Ta den frem og kjal med den for meg!".
"Jo da, bare ikke sa stort"

Hun snudde seg og satte seg opp pa alle fire, mens hun holdt dildoen pa plass.

Jeg drar en liten hoftemanover og slar armene ut bak meg sa den sorte uniformsjakken min sklir av. Og akkurat da jeg kjenner det narmer seg, slutter han." Frustrert hiver jeg jakka mi i retning av ham, og bommer miserabelt.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl