Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
myersjcgr

Gud Som Jeg Kommer, Herregud Som Jeg Kommer For Deg .

Kvinner Søker Mann

Den ene handen min
kjartegner rumpa hans.
sier han og strammer grepet rundt armen min for han fortsetter. "Fa opp farten Mia, vi har ikke
hele dagen pa oss!""Jo, det vet du godt! "Jeg vet ikke" kom det trassig fra
henne. Han legger en hand overst pa rumpen min og lakte begynner han a
massere analen. Med
ett rykk drar jeg ned Mia\'s truse ned mot knarne hennes. Hun er sa trang og
deilig at jeg ikke klarer a holde meg lenge kjenner jeg. Jeg vrir den ene armen bak pa ryggen hennes og
holder hun hardt fast. Sa fniser jeg litt, tittet opp pa han og sier med et ertende blikk
"Skal vi ikke kose mere i dag?".

??? ??????

Referanser https://www.employeebenefits.co.uk/issues/february-online-2015/cnh-industrial-to-discuss-global-reward-at-employee-benefits-connect/

Det sultne blikket, den gnagende Har Sett Nok Nakne Damer folelsen er borte. En som blir der, selv neste morgen. For hver natt kommer skyggene tilbake. Hva vet hun ikke. I sin morke hule. Hun gar med langsomme skritt mot han. Morke, ubestemmelige. Det er morgen.

Det er mye vann i elva na.


"Og hva har du lyst til?"
"Ja, jeg fant det," svarte jeg, snudde meg og smilte. Jeg matte selv beherske meg for ikke a stonne da behandlingen hans fikk kjonnet til a sitre av lyst.Hvordan Edgar fikk pikken sin pa plass uten at ungene merket det, far bli en annen historie.Og selv om Edgar var rod i toppen, han ogsa, sa smilte han med blikket pa veien.
"Ta deg en dupp, da vel," sa Edgar uten a slippe veien med synet. Jeg merket at han matte beherske seg for ikke a stonne.
"Beundrer du familien var?"Blikket hans virket nok ekstra stivt for motende bilister, men de kunne jo ikke ane at han satt og kjorte med pikken i sin kones varme, myke, sugende munn.

https://www.youtube.com/embed/_F3ptMG-apA

Helt perfekt, akkurat slik jeg hapet.

Det gjor noe med deg nar du kler deg sexy. Sprikte godt med bena og lot en finger gli sakte over sprekken min. Om noen mann er sexy sa ma det vare deg.Jeg var glatt og nybarbert og kjente fuktigheten mellom leppene mine. Nar du snur deg om et par sekunder vet jeg at jeg kan skimte den deilige magen din og resten av brystkassen din. Du lukket oynene og stonnet og skulle akkurat til a slikke fuktigheten i deg da jeg stoppet deg.

Ihvertfall syns jeg det. "Gud som damer søker mann jeg kommer, herregud som jeg kommer for deg" .

Kvinner Søker Mann

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl