Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
myersjcgr

Dating På Nett I Oslo

Naken På Nett


Vi er ikke blant de yngste, det er fa pa var egen alder i lokalet. Svettedraper renner over brystene dine, ned over magen....pusten din er hektisk....gurglelyder kommer fra nederst i halsen din...de narmer seg munnen.
Dansemusikken passer oss godt, mye god sekstitalls-rock. En ny tango spilles...vart spill far fortsette...underlivet ditt roterer, og redskapen min vokser...pusten din oker...sikkert min ogsa...Du broler...rister..., eller skjelver kraftig samtidig med at satsen min forlater meg....det foles som store mengder...du synker over meg....endelig far jeg holde rundt deg igjen. Men med invitasjon hjem til deg i kveld, blir jeg nok lengre enn jeg hadde regnet med. Jeg ma ned a smake pa deg...den fine valmuen din, smakfull, fuktig.
......................................................Men nar du merker morgenereksjonen min kommer smilet frem igjen.
...............................

Er Dette Er Våre Sexfantasier I Nord-Trøndelag kanskje 10 - 20 mennesker hver klubbkveld.Jeg vil ha minst fire munner rundt kuken, med ivrige tunger som slass om a slikke hodet mens hender griper rundt for a runke. Praten gar lost og mens vi sitter der ved bordet, ser jeg pa flere av jentene at de er blanke i oynene. Jeg vil vare omkranset av jenter, fa kjenne damehud hvor jeg enn strekker ut hendene. Vi spiser noe godt og drikker moderat. Sukk og grynt, klynk og sote stonn hores i rommet nar vi har kommet sa langt. God og avslappet stemning, vi vet jo hva som skal skje senere.

Vi gar inn og sistemann laser dora bak seg, og fra da av slippes undertonen los, den som har ligget og murret hele tiden.

Jeg lurer pa hvordan det kjennes a bli befolt av flere myke hender pa en gang, mens plagg etter plagg forsvinner og jeg selv forsoker a kle av de befolende jentene og Drapsdømt Kvinne Søker Snill Og Lydig Mann I Nordland kjale med dem.

Toget siger sakte inn pa Oslo sentralbanestasjon og alle passasjerene pakker sammen bagasjen og gjor seg klar til a ga av.

Uten forvarsel forsvinner "sukkertoyet" mitt,men med stor fornoyelse merker jeg et bytte mellom bena mine.Han er stor og tar det heldigvis rolig,sakte cm for cm fyller han opp,og det er en berusende opplevelse,forsiktig trekker han seg utover og nar han presser seg innover igjen er det lettere passasje.Han oker tempoet litt og griper tak i brystvortene ,klemmer de lett med fingrene og kysser meg pa halsen.Jeg har sa lyst til a ta pa han,men handjernene hindrer meg ,Kan jeg fa ta pa deg?

Jeg smiler for meg selv og kjenner sommerfuglene i magen.

Jeg smiler og tenker pa en annen fantasi jeg har....Med raske skritt haster jeg ut i kulden igjen,far stoppet en drosje og sier navnet pa hotellet jeg har reservert et rom pa.Nar jeg vakner blir jeg forst litt desorientert for oyebindet sitter fremdeles pa.Jeg tar det sakte av,jeg vet jo ikke hva som venter meg.Jeg er alene i sengen,men pa puten ligger en rod rose og et kort.Det var en fornoyelse a gjore din fantasi til virkelighet.Har du flere fantasier pa lager, vet du hvordan du far tak i oss.

Den kalde hostluften sla imot meg nar jeg kommer ut pa perrongen,det er senhostes og det kan begynne a sno nar som helst,

Jeg bretter opp kraven pa jakka og forter meg inn i varmen,finner en liten cafe og setter meg ned med en kaffe.

Sammen finner vi en takt,de to pikkene pumper ut og inn som en totakts motoror, med en finger pa klitten far jeg en orgasme som jeg aldri har opplevd http://norskekvinner.uforpliktendetreff.eu/du-takker-ja-syns-det-hores-kjempegodt-utfor-du-har-ikke-spist-siden-middag for .Alle sammentrekningene under orgasmen setter nok nadestotet for de to karene,for begge stonner hoyt og trekker seg ut.Den varme spruten fra to pikker treffer rompeballene mine og da foler jeg en utrolig tilfredstillelse.Jeg synker ned pa sengen og puster ut.

Naken På Nett

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl